Hitlers Son och det Rosenbergska Arvet – Del 2 - Krokodilhunger

En skoningslös jakt på människor och pengar i Sydamerikas djungel ... och högt spel vid Rouletteborden i Tyskland och på Bahamas.


Hitlers Son och det Rosenbergska Arvet – Del 2 - Krokodilhunger - Köp den nu från Amazon

Hitlers Son och det Rosenbergska Arvet – Del 2 - Krokodilhunger - cover artwork by Suchet Budon

 

Hitlers Son och det Rosenbergska Arvet – Del 2 - Krokodilhunger - Köp den nu från Amazon

© Sten Nordland (Författare)

 

Hitlers Son och det Rosenbergska Arvet – Del 2 - Krokodilhunger är en direkt fortsättning på den första boken med samma titel.

600 miljoner dollar ligger i potten – SS-skatten som kan föras i hamn endast genom att knäcka koden till den Rosenbergska Tavelsamlingen; sexton oljemålningar, på vilkas baksidor kodtecknen till SS hemliga nummerkonton i Schweiz Tredje Rikets riksmarskalk Hermann Göring en gång målade dit.

Den Rosenbergska Tavelsamlingen ligger för tillfället inlåst i USA någonstans, och kodtecknen på baksidorna har av säkerhetsskäl förvanskats. Men innan det gick så långt gjordes kopior ...

Handlingen utspelar sig i de sydamerikanska regnskogarna (späckade med kajman-krokodiler), vid roulettborden i Tyskland och på Bahamas ... och på Tahiti.

First Lieutenant Michael Coe, krigsförbrytaren Martin Bormann, Dödsängeln Josef Mengele, världsfinansens mästerman Herte Reschko, Texasmiljardären John Sunderland, italienska maffian och schäferhunden Adolf är huvudaktörerna i Sten Nordlands nya andlöst rafflande thriller.

Hitlers Son och det Rosenbergska Arvet – Del 2 - Krokodilhunger - cover artwork by Suchet BudonFörbered dig på en skoningslös jakt på människor och pengar ... ett halsbrytande äventyr, växelvis i den Sydamerikanska djungeln, växelvis vid de tyska och karibiska rouletteborden, där pengar regerar över liv och död.

Spänning som slår alla rekord ...

-----------------------------------------------------

‘Det kan inte bli bättre ...’ (Frank Stockhausen – Litteraturkritiker)

-----------------------------------------------------

 

 
Klicka här för att köpa  JÄRNMANNEN FRÅN SPECIAL FORCES – Del 2 Krokodilhunger från Amazon ...

 

 

Start - Sten Nordlands Webbsida

Info - Sten Nordlands Webbsida

BÖCKER - Sten Nordlands Webbsida

Roulette - Sten Nordlands Webbsida

 Köp Sten Nordlands böcker på Amazon - klicka här!

Sten Nordland's books are now also published through VULKAN in Sweden